Uitzending De Reünie

Kent u het programma De Reünie? In dit programma van KRO-NCRV komen oud-klasgenoten opnieuw samen in hun oude schoolgebouw om herinneringen op te halen en van elkaar te zien wat er allemaal in hun leven gebeurd is en waar ze nu staan. 

In aflevering 4 van seizoen 2019 kwam de klas van onze directeur, Tim Boekhout van Solinge, aan bod. De crew van De Reünie ging met hem mee naar de Amazone om op bezoek te gaan bij een van de gemeenschappen waarmee we samenwerken, de gemeenschap van Chief Dada. In ongeveer tien minuten legt Tim uit wat Forest Forces precies doet en waarom dit zo belangrijk is. Ook niet onbelangrijk; het fragment bevat prachtige beelden van de Amazone! 🙂

U kunt de aflevering van De Reünie hier bekijken 

Als u alleen het fragment van Tim wil zien, ga dan naar de 31e minuut in de aflevering.